Претражи овај блог

Translate

ПоРтАл

ПоРтАл
Сазвежђе З

петак, 26. јун 2015.

НАЈБОЉА српска стартап компанија из области информационих технологија је "Балкан Виатор"НАЈБОЉА српска стартап компанија из области информационих технологија је "Балкан Виатор", пресудио је жири такмичења "Старт Тел Авив" у организацији Амбасаде Израела и Центра за трансфер технологија Универзитета у Београду.
- Један од вас је победник данас, али многи ће бити победници у будућности - поручио је младим предузетницима његова екселенција Јосеф Леви, амбасадор Израела у Србији. - Не плашите се неуспеха, увек покушавајте изнова. Верујте у себе јер сте радознали и храбри, што је предуслов успеха.
Победник надметања пројеката десет фирми одржаног у Ректорату БУ учествоваће од 6. до 11. септембра на "ДЛД фестивалу", највећем међународном фестивалу иновација који се одржава у Тел Авиву. Представник Србије биће у друштву осталих победника из 23 светске престонице и срешће се с водећим израелским предузетницима и представницима технолошких инкубатора. Упознаће и начин на који функционише познати телавивски "стартап екосистем".
- Будућност државе лежи у памети њеног становништва. Захваљујући улагању у знање Израел је од пустиње постао вулкан креативности. Ви можете да учините исто. Ми смо пријатељи Србије и верујемо у вас. Запамтите да будућност носите на вашим раменима - поручио је амбасадор Леви такмичарима.


Најмаштовитији информатичари | Економија | Novosti.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Било би лепо и конструктивно да коментари не буду предуги, и изван задате теме, зар не?

instagram

Instagram