Претражи овај блог

Translate

ПоРтАл

ПоРтАл
Сазвежђе З

Вулкани Балкана

Чаме ли још стари вулкани у бреговима и на планинама Балкана? Када ће почети да ригају лаву? Ко неће брата за брата, нека се припреми да му господаре3 постане, тућин!...

..
..Коментари на чланак  Хрвати тестирају српско ћутање
Нове увреде Зорана Милановића на рачун Србије само потврђују тезу Ивице Дачића да ЕУ успоставља симетрију кривице
Аутор: Димитрије Буквић уторак, 30.08.2016. у 13:48

Лидер СДП-а је изјавио да његова реплика о „шаци јада” није била упућена српском народу, већ „чаршији и руководству Србије” које – како је „прецизирао” – на тај начин није вређао, већ им се ругао. Бивши хрватски премијер је додао и да може да смисли пуно горе увреде које Вучићева чаршија и клика упућује њима. Доследним ћутањем и на ову опаску из Загреба, Брисел као да је потврдио Дачићеву тезу да ЕУ успоставља „симетрију кривице” међу балканским народима и да њени представници „говоре филозофски, као да се налазе на Тибету”
mpпре 26 минута Kosovac, ne mogu da verujem da ste bili analiticar i da tvrdite da su "Srbi pozvali Crvenu armiju" ajte malo pa citajte ponovo drugi svetski rat; Crvena armija je usla u Srbiju u jesen 44e kao sila koja se bori da pobedi Vermaht i Treci Rajh[to je deo dogovora velikih i oni su se dogovorili u Teheranu o podeli interesnih zona, a kasnije to potvrdili na Jalti; Sto se tice toga koga hoce a koga nece EU..svako ima pravo na svoje gluposti i na svoje zablude. Srbija je stara drzava Evrope sa dugom tradicijom i narod koji je sam sebe oslobodio i turskog i svakog drugog ropstva; sta su Hrvati bolje da ne pocnemo ovde da analiziramo da ne bi bilo krajnje porazavajuce. Eu je hrvatsku primila radi nekih svojih internih interesa vezanih za Obalu i geopolitik, a da paradoks bude jos veci Obala nikad nije bila hrvatska; Sve to gospon Milanovic ne sme da vidi, ni on ni slicni politicari; a da je ova sada Croatia sa grbom kao kafanski sto, da je to nova NDHazija tu nema spora. Zabrinjavajuce za Srbe!

Нема коментара:

Постави коментар

Било би лепо и конструктивно да коментари не буду предуги, и изван задате теме, зар не?

instagram

Instagram