Translate

Претражи овај блог

Укупно приказа странице

ПоРтАл

ПоРтАл
Сазвежђе З

понедељак, 3. фебруар 2020.

Енигма принцезе из Тисула



 Принцеза из Тисула - девојка у саркофагу - професор је утврдио колико је сахрањена - то је прије 800 милиона година!
    Убрзо совјетски научници објављују своје налазе, а научни свијет ће бити потпуно шокиран. Према професору, принцеза је сахрањена бар прије 800-а већ милијун година! Ова изјава је у супротности са Дарвиновом теоријом о пореклу човека и његовом развоју од мајмуна. Жена је сахрањена у Царбонифероус периоду палеолитског доба, много пре диносауруса, много пре него што се на планети формирао угаљ, у вријеме када је, према модерним идејама, царство биљке било на земљи.

    Било је то почетком септембра у селу 1969 Ржавчик у Тисулскéм округу у Кемерово регија. Током рударских радова у руднику, где су минирали рудар Кармаукхов појавио на самој сржи двадесет метара шавови леже на дубини од преко два метра 70 метра великим мраморни саркофаг, који је био невероватно прецизно стројно.

    Командант Александар Александрович Масалинина наредио је одмах да заустави сав посао и доведе саркофаг на површину. Затим је почео да отвара, разбијајући ивице цемента који су већ били фосилизовани. Међутим, сама маса се променила у чистој течности с топлотом сунца и почела да се топи. Један пожељан човјек, чак је дао мало те течности на свој језик како би га пробао (полудио је за недељу дана и смрзнуо се на вратима своје куће у фебруару).

    Саркофага је савршено обучен и савршено се уклапају
. За боље печат треба унутрашње ивице ивице петнаест центиметара дебео. Откриће Тисулскé принцеза је стварно био шок за све пролазнике. Саркофаг је био испуњен до врха са розе-плаво кристално бистра течност. У то положити свјеж, грубо 180цм висок, танак и упадљиво лијепа жена. Она је стар око тридесет година, имао Фине Еуропеан има велики, широко отвореним плаве очи. Је густа, благо валовита тамно смеђа коса са дозом црвене да је постигла до појаса. Уз њено тијело висио меке, бијеле руке са кратким, уредно дотјерани маникиране нокте.

    Обучена је у прозирне беле чипке које су биле испод колена. Хаљина је била кратка рукава, везена разнобојним цветовима. Није имала ништа друго под њеном ођећом. Изгледала да није мртва, али је заспала. Осим главе и даље је имао црну, правоугаони, заокружено на једној страни металној кутији (нешто као мобилни телефон) димензија џ 25 10цм.

    Саркофаг је остао отворен од око 10 до 15 сати. Цело село је дошло да види чудо. Скоро одмах су објавили откриће окружним властима и позвали одговорне власти, ватрогасну јединицу, војску и полицију. Хеликоптер опеке црвене летелице летио је у 14 часове и довезао десетак великих цивилних сабораца који су изјавили да је локација загађена и наредила свим посматрачима да се одвоје од гроба. После тога, обезбедили су место откривања и записали све оне који су додирнули ковчег, па чак и они који су стајали у близини, наводно из разлога хитне медицинске помоћи.

    Тисул Принцесс (илустрација) Другови су покушали да утовару саркофаг у хеликоптер, али терет је био сувише тежак, па су одлучили да олакшају ковчег уклањајући течност из ње. Почели су да пумпају течност, али тело одмах поче да мрље из вида. Зато се течност поново враћала, а тама одмах нестала. У тренутку лица, жене су поново уздизале, а тело остаје поново живо. Саркофаг је затворен и заједно са остацима масе, који су одложени у пластичне кесе, одвели га до хеликоптера. Истовремено су наредили људима да раскину. Хеликоптер је кренуо до неба и кренуо је према Новосибирску.

    За пет дана долазио је из Новосибирска у Равачик, виши професор и прочитао предавање о прелиминарним резултатима лабораторијских открића у сеоском клубу. Рекао је да ће откриће значајно промијенити свеобухватно разумијевање историје. Убрзо совјетски научници објављују своје налазе, а научни свијет ће бити потпуно шокиран. Према професору, принцеза је сахрањена бар прије 800-а већ милијун година! Ова изјава је у супротности са Дарвиновом теоријом о пореклу човека и његовом развоју од мајмуна. Жена је сахрањена у Царбонифероус периоду палеолитског доба, много пре диносауруса, много пре него што се на планети формирао угаљ, у вријеме када је, према модерним идејама, царство биљке било на земљи.

    Ковчег је првобитно стајао средином испод дрвеног свода у дубокој, густој шуми. Током векова, трезор се потпуно потопио у земљу, срушио се и без приступа кисеонику стотинама милиона година, претворен у један слој угља.

    Првобитно је представљена верзија женског ванземаљског порекла, али генетска анализа тела показала је 100% уговор са модерним руским човјеком. Данас смо потпуно исти као и наши преци пре 800 милионима година!

    Ниво цивилизације коме је припадала жена далеко превазилази све познате цивилизације, укључујући и нашу, с обзиром на то да су својства тканине у којој је исецана хаљина "принцезе" недоступна научним анализама. Опрема за производњу таквог материјала није проналазак човечанства. Нису чак могли препознати састав розе плаве течности. Препознали су само неке од основних састојака који су долазили од најстаријих сорти лука и лука. Што се тиче металних кутија, професор није ништа рекао осим што је и даље био предмет даљег истраживања.

    Неколико дана након овог догађаја, у локалним новинама у Пекингу појавила се мала нота која указује на то да је у близини села Рајвик откривена археолошка реликвија како би бацила ново свјетло на причу. Рузчани су протестовали, тако јединствени догађај и у новинама се појављују само три реда!

    Огорчење локалних становника полако се одазвало како је село изненада окруживало војску и полицију која је ишла од куће до куће, елиминишући "равнице" међу становницима. Где је место где је пронађен гроб, пажљиво је орањано и на крају темељно испуњено земљиштем.

    Упркос свим напорима власти, било је и неколико сељана који су жељели да се боре за истину. Један од њих је отишао из инстанце на инстанцу, чак је написао писмо Централном комитету, али је умро годину дана касније (према званичној верзији - срчаном инсуфицијенцијом). Током следеће године, једно за друго, свих шест "пионира" погинуло је у несрећама аутомобила, који су били очевици када су нашли ковчег. Тако су свједоци овог догађаја заувек заустављени....


Tisul Princess (ilustracija)

           извор:видети више >>>>  https://bs.suenee.cz/tisulska-princezna-divka-v-sarkofagu-je-nejmene-800-milionu-let-stara/

Нема коментара:

Постави коментар

Било би лепо и конструктивно да коментари не буду предуги, и изван задате теме, зар не?

instagram

Instagram