Translate

Претражи овај блог

Укупно приказа странице

ПоРтАл

ПоРтАл
Сазвежђе З

петак, 2. децембар 2016.

INTERVJU: Svetozar Radišić - Vatikan je svetski centar satanizma i oboža...


Објављено је 02.12.2016.Gost emisije "Intervju" bio je gospodin prof. dr Svetozar Radišić, pukovnik Vojske Srbije u penziji. Ekspert za strategiju i vojnu doktrinu, borbenu gotovost, „svedimenzionalnu odbranu“, „psihološki rat“, „neoružane oblike agresije“ i „novi svetski poredak“. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o agresiji na Srbiju 1999. godine, kako vladari iz senke vladaju svetom, zašto su ubijeni Džon Kenedi i Zoran Đinđić, da li je Srbija okupirana 5. oktobra 2000. godine, kako se manipulacije koriste kao ratna strategija, kako izgledaju tajne američke vojne baze u kojima se proučava kontrola ljudskog mozga, da li postoje vanzemaljci i koliko su tačne priče o neidentifikovanim letećim objektima (NLO), šta stoji iza pada NLO-a u Rozvelu i šta je problem u takvim tvrdnjama, da li je Zemlja ravna ploča i kako se te tvrdnje mogu dokazati, zašto je zabranjen pristup Antartiku i šta se tamo skriva, da li je Nikola Tesla odgovoran za eksplozije u Sibiru, da li se rak može veštački izazvati i da li je Ugo Čavez ubijen baš na taj način, koliko su opasni mobilni telefoni i druge moderne tehnologije, koliko su ljudi danas vezani za internet i koliko je to siguran način za čuvanje podataka, da li je tačno da je internet izmišljen u Pentagonu, kako izgledaju masonske lože danas i kako one vrše odabir članova, da li je Svetozar Radišić nekada bio član masonske lože i kakve obaveze na sebe mora da preuzme čovek koji želi da postane mason, da li srpski patrijarh podržava satanizam time što sarađuje sa papom i zašto je Vatikan svetski centar satanizma i obožavanja đavola, koja je razlika između crnog i belog pape, kako je moguće da jezuit postane beli papa, zašto svetu preti velika opasnost od jezuita, da li je crni papa vladar sveta iz senke, kako Stari Egipat i njihova magija povezuje ceo svet danas, da li se kontinuitet masonerije vuče još iz vremena Starog Egipta, zašto drugi narodi ne znaju istinu o Vinči i o Lepenskom viru, da li je srpski narod najstariji na planeti i kako to dokazujemo, da li je Aleksandar Vučić svestan moći koju ima kao vladar Srbije, zašto je "Beograd na vodi" pretnja po budućnost građana, šta Svetozar Radišić najviše zamera Aleksandru Vučiću, da li srpskom narodu preti izumiranje od bele kuge, ko uništava Vojsku Srbije i pretvara je za društvo za zaštitu od poplava, zašto Vojska Srbije nije dorasla izazovima sa kojim se naša država suočava, ali i o brojnim drugim zanimljivim temama.
Intervju je snimljen 30.11.2016. godine u našim prostorijama, u Beogradu.
*************************************************************
Poštovani prijatelji,
Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.
Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me
Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

Нема коментара:

Постави коментар

Било би лепо и конструктивно да коментари не буду предуги, и изван задате теме, зар не?

instagram

Instagram