Translate

Претражи овај блог

Укупно приказа странице

ПоРтАл

ПоРтАл
Сазвежђе З

петак, 26. јун 2015.

НАЈБОЉА српска стартап компанија из области информационих технологија је "Балкан Виатор"



НАЈБОЉА српска стартап компанија из области информационих технологија је "Балкан Виатор", пресудио је жири такмичења "Старт Тел Авив" у организацији Амбасаде Израела и Центра за трансфер технологија Универзитета у Београду.
- Један од вас је победник данас, али многи ће бити победници у будућности - поручио је младим предузетницима његова екселенција Јосеф Леви, амбасадор Израела у Србији. - Не плашите се неуспеха, увек покушавајте изнова. Верујте у себе јер сте радознали и храбри, што је предуслов успеха.
Победник надметања пројеката десет фирми одржаног у Ректорату БУ учествоваће од 6. до 11. септембра на "ДЛД фестивалу", највећем међународном фестивалу иновација који се одржава у Тел Авиву. Представник Србије биће у друштву осталих победника из 23 светске престонице и срешће се с водећим израелским предузетницима и представницима технолошких инкубатора. Упознаће и начин на који функционише познати телавивски "стартап екосистем".
- Будућност државе лежи у памети њеног становништва. Захваљујући улагању у знање Израел је од пустиње постао вулкан креативности. Ви можете да учините исто. Ми смо пријатељи Србије и верујемо у вас. Запамтите да будућност носите на вашим раменима - поручио је амбасадор Леви такмичарима.






Најмаштовитији информатичари | Економија | Novosti.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Било би лепо и конструктивно да коментари не буду предуги, и изван задате теме, зар не?

instagram

Instagram